neljapäev, 14. jaanuar 2010

Kõhutantsijate jõulupidu

Abja kultuurimajas 27. dets. 18.00

1 kommentaar:

  1. Tiina eestvedamisel olid Uulu, Kilingi-Nõmme ja Abja kõhutantsijad kutsutud ühiselt toredat õhtut veetma Abja Kultuurimajja. Uulu kõhutantsijad pidasid teekonda siiski liiga pikaks, kuid kohal oli alati särav Uulu kõhutanstu juhendaja Heivi. Jutusaginas kostus, et Abja Kultuurimaja eriline hõng oli Nõmmekatele uudne kogemus, kõhutantsule väga sobiv keskkond. Mitmed kõhutantsijad ja ka mina ise olen Abjast pärit, mulle oli see nostalgiline meenutus lapsepõlvest ja kooliaegadest.
    Jõulupeo kontsertosa, oli väga mahukas. Algajatel jäi ainult imestada, kuidas teist aastat kooskäiv edasijõudnute grupp on nii palju tantse jõudnud selgeks õppida. Pika kontsertosa jälgides sai näha, et igal tantsijal on oma sisemine ilu ja eripära. Kõhutantsu trennis soovime kõik samahästi tantsida, kui Tiina, kuid esinemistel jäävad silma paitama tantsijad, kellel on julgust eristuda ja oma isikupäraga tantsu rikastada. Esimese osa finaaliks oli kõikide kõhutantsijate ühine tants. Õhtu edenedes saime järeltantsimist teha, erinevate
    eestantsijate järgi. Külas käis jõuluvana. Toimus väristusvõistlus, kus võitjaks osutus graatsiline ja särav Kalli. Süüa, juua oli külluslikult. Lisaks tõi kohalik tordimeister Urmas Jalakas meile meisterlikult kaunistatud ja maitsva tordi. Kuidas kellaosutid südaööle jõudsid, ei märganudki. Me muudkui tantsisime, tantsisime, tantsisime.......Tiina, sa võid rõõmu tunda, sinu pakutav nakkus on hästi levinud ja teeb meid õnnelikumaks.

    Heli

    VastaKustuta